Címlap

Főprofilunk a lapszabászat, de egyedi és széria bútorok gyártását-helyszíni szerelését külső bedolgozó aztalosok segítségével megoldjuk.

Ezekből ízelítőt talál termékeink között.

Lapszabászat és élzárás mellett, szerelvénnyel is kiszolgáljuk vevőinket.

Akkor is készséggel állunk rendelkezésére, ha csak  alapanyagokat, bútor szerelvényeket illetve bútor kiegészítőket szeretne vásárolni,  mint pl. BLUM TERMÉKEK,VÍZVETŐK ÉS TARTOZÉKAI, KIVETŐPÁNTOK ÉS FIÓKCSÚSZÓK, REISSER CSAVAROK- ÉS KIEGÉSZÍTŐK, BÚTOR KIEGÉSZÍTŐK ÉS SZERELVÉNYEK.

Natúr és laminált forgácslapok, fafurnéros lapok  MDF lapok és MDF ajtók óriási választékát kínáljuk kedvező árakon! A nálunk vásárolt vagy  hozott bútorlapot méretre is szabjuk és igény szerint élzárjuk.

Komoly és modern gépparkkal rendelkezünk, Selco EB 75-ös táblafelosztó lapszabász géppel szabunk és  Technoma XT 5-ös ABS géppel élzárunk rövid határidővel, verhetetlen áron.

 

ÚJDONSÁG!!!!!

A LASER-es NULLFUGA !!!!!

Legújabb fogalom fészkelődött be a bútorgyártók gondolatvilágába a fuga nélküli élzárás a nullfuga már nálunk is elsők közt Magyarországon !!!

 

Kis tételeket is gyors határidőre, akár azonnal levágunk!Tevékenységi körünk egyedi és széria bútorok gyártása és helyszíni beszerelése. Megvalósítjuk álmait, elkészítjük konyháját, beépített gardróbjait, gyerekbútorait, fürdőszobabútorát, irodáját.

Készséggel állunk rendelkezésére, ha csak alapanyagokat, bútor szerelvényeket illetve bútor kiegészítőket szeretne, hiszen beszállítóink révén szinte bármit képesek vagyunk beszerezni! Az ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatot követően - amennyiben Önnek megfelel - az előre egyeztetett időpontra bútora elkészül, helyszínre szállítjuk és elvégezzük a beszerelést. Komoly és modern gépparkal rendelkezünk, új típusú EB
75-ös táblafelosztó lapszabász géppel szabunk és  Technoma XT 5-ös ABS géppel élzárunk rövid határidővel, verhetetlen áron.