Címlap

A fuga nélküli élzárás a "nullfuga" már nálunk is elsők közt Magyarországon !!!

A LASER-es nullfugás élzárás  magas esztétikai szintet és ugyanakkor funkcionális előnyt is biztosítvíz és páraálló ragasztó nélküli illesztéssel !!!

Ez a technológia termékeinket ellenállóbbá teszi akár közületi vagy szálloda berendezés, konyha vagy fürdőszoba bútorok esetén is.

 

 

  Gyári Egger ,  Rehau, Duna  ABS élanyagokat használunk
Az Abs élzárás tartósabb, nem pattog le. Több vastagságban létezik: 22/04 mm,23/06 mm ,22/08 mm,22/1 mm,22/1,2 mm,22/1,5 mm,22/2 stb.

 

LASER-es NULLFUGA elérhető áron!!!!!


 

A láthatatlan nullfuga!


Már nálunk is elsők közt Magyarországon !!!

Változnak a standardok a bútorgyártásban és a belsőépítészetben, az úgynevezett optikai "nullfuga" lett a minőségi elvárás a bútorgyártóktól.

A legnagyobb előnye a laserTec alkalmazásának a minőség: az élanyag és a munkadarab színének azonossága garantálja a fugamentes átmenetet a két elem között, végig állandó minőségben.


A LASER-es nullfugás élzárás magas esztétikai szintet és ugyanakkor funkcionális előnyt is biztosít,  víz és páraálló, ragasztó nélküli illesztéssel !!! ami termékeinket ellenállóbbá teszi akár közületi vagy szálloda berendezés, konyha vagy fürdőszoba bútorok esetén is.

A lézeres hegesztés innovatív technológiája lehetővé teszi, hogy a lemezt és az élzárót tartósan, fugamentesen és ragasztóanyag nélkül kössük össze és a gyártási folyamatot is optimalizáljuk.

 

Mennyiben jobb a laserTec eljárás a "hagyományos" technológiához képest? -Szükségtelen a ragasztóanyag, a legnagyobb előnye a laserTec alkalmazásának a minőség: az élanyag és a munkadarab színének azonossága garantálja a fugamentes átmenetet a két elem között.